Job opportunities

Laborant/laboratorietekniker

Location

Region Hovedstaden

City

Copenhagen

Department

Research and Development

Application deadline

22 April 2018

Description

Vi søger en laborant eller laboratorietekniker til et 24-måneders vikariat i Department of Bioanalysis.
Afdelingen har ansvar for at udvikle og validere bioanalysemetoder til kvantitativ bestemmelse af lægemidler og metabolitter i biologiske prøver, samt at analysere prøver fra såvel non-kliniske som kliniske studier. Vi er i dag 15 medarbejdere i afdelingen, hvor laboranter og akademikere arbejder tæt sammen i en travl, men inspirerende hverdag. Vi kan tilbyde nye og moderne laboratorier - og kontorfaciliteter, og du vil opleve en positiv atmosfære og godt kollegialt samarbejde i afdelingen.

Dit job
Din primære opgave bliver at analysere biologiske prøver fra non-kliniske og kliniske studier. Metodeudvikling og metodevalidering omfatter ud over det praktiske arbejde skrivning af protokoller, udarbejdelse af metode SOP’er samt rapportering af valideringsdata. Arbejdet udføres i henhold til GLP /GCP og efter FDA og EMA guidance.

Dine kvalifikationer

  • Uddannet laborant eller laboratorietekniker
  • Praktisk erfaring med bioanalyse, herunder prøveoparbejdning f.eks. ved fast-fase ekstraktion eller proteinfældning, UPLC-MS/MS (Waters Acquity, Xevo TQ og TQ-S).
  • Praktisk erfaring med kvalitetssystemer (GLP/GCP)
  • Erfaring med UNIFI og Watson LIMS er en fordel
  • Erfaring med IT, primært Word og Excel
  • Basale Engelsk kundskaber 
  • Kvalitetsbevidst, systematisk, struktureret og engageret
  • Det er vigtigt, at du har humoristisk sans og et godt humør, og at du er en god holdspiller med lyst til samarbejde


Kontakt
Kontakt afdelingsleder Morten Kall på tlf. 36 43 27 74 eller Laboratorieleder Tina Dige 36 43 30 03. Vi kan også anbefale at besøge vores website lundbeck.com.

Din ansøgning
Klik på nedenstående link for at sende din ansøgning og send den, så vi har den senest den. 22 April 2018.

Apply for the job here

Please apply for this job from a desktop/laptop computer.

Om Lundbeck

Lundbeck er et globalt farmaceutisk selskab, som er specialiseret i psykiatriske og neurologiske sygdomme. I mere end 70 år har vi været førende inden for forskning i neurovidenskab. Vores primære fokusområder er depression, skizofreni, Parkinsons sygdom og Alzheimers sygdom.

Det skønnes, at 700 millioner mennesker på globalt plan lever med psykiatriske og neurologiske sygdomme og alt for mange af dem lider på grund af utilstrækkelig behandling, diskrimination, færre arbejdsdage, tidlig pension og andre unødvendige konsekvenser. Vores daglige målsætning er at tilbyde personer med psykiatriske og neurologiske sygdomme en bedre behandling og dermed et bedre liv - vi kalder det Progress in Mind.

Læs mere på www.lundbeck.com/global/about-us/progress-in-mind.

Vores ca. 5.300 medarbejdere i 55 lande arbejder i hele værdikæden lige fra forskning og udvikling til produktion, markedsføring og salg. Vores udviklingsportefølje består af flere udviklingsprogrammer i den sene fase, og vores produkter er tilgængelige i over 100 lande. Vi har forskningscentre i Kina og Danmark og produktionsfaciliteter i Kina, Danmark, Frankrig og Italien. Lundbeck omsatte for ca. 14,6 mia. DKK i 2015 (2 mia. EUR eller 2,2 mia. USD).

For yderligere oplysninger henviser vi til vores hjemmeside www.lundbeck.com og til at følge os på Twitter @Lundbeck.

VIDEO

Corporate film

Lundbeck is a global pharmaceutical company highly committed to improving the quality of life of people living with psychiatric and neurological disorders.

Follow us on LinkedIn

Linked-in image

Become part of Lundbeck's professional network to stay up-to-date with our worldwide career opportunities.

Go to LinkedIn

Follow us on Twitter

Stay updated with the latest news and conversations around Lundbeck and our business. 

Go to Twitter

Visit us on YouTube

Learn about our disease areas and hear stories by patients living with psychiatric and neurological disorders. 

Go to YouTube
Cookie Policy
You have chosen to leave www.lundbeck.com. Lundbeck does not have any responsibility for the content provided by other websites. Click "OK" to continue or "Cancel" to remain on www.lundbeck.com.