Job opportunities

Manager Quality & Material Support

Location

Region Hovedstaden

City

Copenhagen

Department

Supply Operations & Engineering

Application deadline

02 April 2018

Description

Brænder du for at lede et spændende tværfaglig supportteam, samtidig med at du anvender dine specialist kompetencer til at løse komplekse GMP-opgaver? - Så er dette det rigtige job for dig.
Jobbet er placeret i Lundbecks færdigvareproduktion Finished Goods Production (FGP), som er ansvarlig for pakning af Lundbecks kommercielle produkter og kliniske studier. I FGP er ansat ca. 300 medarbejdere på tværs af sites i Frankrig og Danmark. Du vil være manager for et team på 4 supportere, og du vil blive en del af FGPs ledergruppe. Dit arbejde vil være i Lundbecks hovedkvarter i Valby.

Dit job
Du får det ledelsesmæssige ansvar for medarbejderne, herunder afholdelse af udviklingssamtaler mv. Ud over ledelse vil en væsentlig del af dit arbejde vil bestå i at være GMP-ansvarlig og udføre GMP-opgaver i samarbejde med teamet. Du har ansvar for løbende at evaluere FGPs GMP-compliance, og i samarbejde med GMP-teamet og managers for pakkelinierne etablere nødvendige aktioner.
Du vil have ansvaret for fagområderne GMP- og pakkemateriale support. GMP supporten varetager en række opgaver såsom: SOP skrivning, afvigelses- og reklamationsbehandling, rengøringsvalidering, deltager i myndigheds inspektioner, udarbejdelse af PQR-rapporter og daglig GMP support af området.
Pakkemateriale support arbejder med den tekniske side af pakkematerialer. Der arbejdes med primær emballage såsom tabletbeholdere og blisterfolier og sekundære emballager som f.eks. etiketter, kartonner, brugsanvisninger mv. Der varetages opgaver som problemløsning, test, reklamationsbehandling og support.
Generelt har du talent for at udfordre den måde vi arbejder på, og du vil være med til løbende at optimere vores processer. Du har et tæt samarbejde med kolleger både internt og på tværs af Lundbecks forsyningskæde, og du vil få både personlige og faglige udviklingsmuligheder i en organisation, der arbejder dynamisk og tværfagligt. 

Dine kvalifikationer
Vores foretrukne kandidater har følgende profil:

 • Du har mindst 3 års erfaring med GMP/kvalitetssikring enten fra en produktions- eller en kvalitetsfunktion
 • Du har en relevant uddannelse som ingeniør, farmaceut eller lignende
 • Erfaring med rengøringsvalidering er en fordel
 • Ledelseserfaring er en fordel
 • Du arbejder selvstændigt og evner at træffe beslutninger
 • Du kan lide at supportere og formidle din viden og kan bevare overblikket og det gode humør selv i travle situationer
 • Du er fleksibel og kan arbejde i et dynamisk miljø med mange forskellige opgavetyper og trives med ændringer i deadlines og prioriteringer
 • Du er struktureret, målrettet, har overblik og tager ansvar for løsning af opgaverne
 • Du finder løsninger som understøtter produktivitet samtidig med at de regulatoriske krav og rammer overholdes
 • Du har gode evner for samarbejde og kommunikation, og befinder dig godt i et miljø som konstant er under udvikling.
 • Du er ambitiøs og har et personligt drive og du motiveres af at skabe resultater i samarbejde med andre
 • Lundbeck er en international virksomhed, hvorfor du skriver og taler engelsk

Kontakt
Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Director Charlotte Ullits Houlbjerg +45 30832169. Vi kan anbefale dig at besøge vores webside www.lundbeck.com.

Din ansøgning
Klik på nedenstående link for at sende din ansøgning og send den, så vi har den senest den. 2. april 2018.

Apply for the job here

Please apply for this job from a desktop/laptop computer.

Om Lundbeck

Lundbeck er et globalt farmaceutisk selskab, som er specialiseret i psykiatriske og neurologiske sygdomme. I mere end 70 år har vi været førende inden for forskning i neurovidenskab. Vores primære fokusområder er depression, skizofreni, Parkinsons sygdom og Alzheimers sygdom.

Det skønnes, at 700 millioner mennesker på globalt plan lever med psykiatriske og neurologiske sygdomme og alt for mange af dem lider på grund af utilstrækkelig behandling, diskrimination, færre arbejdsdage, tidlig pension og andre unødvendige konsekvenser. Vores daglige målsætning er at tilbyde personer med psykiatriske og neurologiske sygdomme en bedre behandling og dermed et bedre liv - vi kalder det Progress in Mind.

Læs mere på www.lundbeck.com/global/about-us/progress-in-mind.

Vores ca. 5.300 medarbejdere i 55 lande arbejder i hele værdikæden lige fra forskning og udvikling til produktion, markedsføring og salg. Vores udviklingsportefølje består af flere udviklingsprogrammer i den sene fase, og vores produkter er tilgængelige i over 100 lande. Vi har forskningscentre i Kina og Danmark og produktionsfaciliteter i Kina, Danmark, Frankrig og Italien. Lundbeck omsatte for ca. 14,6 mia. DKK i 2015 (2 mia. EUR eller 2,2 mia. USD).

For yderligere oplysninger henviser vi til vores hjemmeside www.lundbeck.com og til at følge os på Twitter @Lundbeck.

VIDEO

Corporate film

Lundbeck is a global pharmaceutical company highly committed to improving the quality of life of people living with psychiatric and neurological disorders.

Follow us on LinkedIn

Linked-in image

Become part of Lundbeck's professional network to stay up-to-date with our worldwide career opportunities.

Go to LinkedIn

Follow us on Twitter

Stay updated with the latest news and conversations around Lundbeck and our business. 

Go to Twitter

Visit us on YouTube

Learn about our disease areas and hear stories by patients living with psychiatric and neurological disorders. 

Go to YouTube
Cookie Policy
You have chosen to leave www.lundbeck.com. Lundbeck does not have any responsibility for the content provided by other websites. Click "OK" to continue or "Cancel" to remain on www.lundbeck.com.