Job opportunities

APIPRO/CMMS Koordinator

Location

Region Sjælland

City

Lumsås

Department

Supply Operations & Engineering

Application deadline

21 January 2018

Description

På vores kemiske fabrik i Lumsås søger vi en frisk og kompetent medarbejder til vores CMMS system i Chemical Engineering & Maintenance.
Chemical Engineering & Maintenance er en del Lundbecks kemiske produktion i Danmark. På vores produktionssite i Lumsås er der i alt ca. 180 ansatte, og vi er ansvarlige for at producere aktive substanser (API), som anvendes til Lundbecks lægemidler. I Chemical Engineering & Maintenance er vi ca. 50 personer fordelt i fire sektioner.

Dit job
Du vil blive få en central funktion med vedligehold og optimering af CMMS systemet.
Vedligeholdelsessystemet er APIPRO, hvor vi netop nu er i gang med en større opgradering af system og anvendelse.
Du vil blive ansvarlig for daglig drift af systemet, hvor anlægskomponenter og alle typer af vedligehold er registreret. Derudover skal du løbende opdatere anlægsdokumentationen og vedligeholdelsesplaner i forbindelse med ændringer og projekter.
I tæt samarbejde med lagerfunktionen laves der styklister til vedligeholdelsesordrerne.
Planlægning og strukturering af vedligeholdelsesordrerne er ligeledes en del af det daglige arbejde, hvor der i samarbejde med den øvrige vedligeholdelsesorganisation løbende skal videreudvikles på systemer til dette.
Du vil være ansvarlig for den løbende opfølgning på de KPI’er, der genereres og opsættes i APIPRO - herunder månedsrapportering.

Dine kvalifikationer
Vores foretrukne kandidat har følgende profil:

  • Du er fagligt uddannet tekniker, smed, elektriker eller med anden relevant teknisk baggrund
  • Du har erfaring med IT og CMMS systemer – gerne SAP og APIPRO
  • Du har dokumenteret erfaring fra et lignende job med systemansvar.
  • Du har en positiv og løsningsorienteret tilgang til daglige udfordringer.
  • Du serviceminded og kundeorienteret
  • Du er fagligt kompetent og er i stand til udfordre organisationen med nye ideer         
  • Du er ambitiøs og struktureret i din tilgang til opgaverne og kan bevare det nødvendige overblik i en travl hverdag
  • Du har gode kommunikationsevner, udtrykker meninger og informationer på en klar og tydelig måde.
  • Du taler og skriver engelsk på højt niveau
  • Du har et godt kendskab til GMP og LEAN-værktøjer

Vi tilbyder
Lundbeck tilbyder gode udviklingsmuligheder i en organisation, der arbejder meget dynamisk og tværfagligt. Lundbeck-siten i Lumsås består af administrations-, produktions- og forskningsfaciliteter. Siten er under konstant udvikling og stillingen byder derfor på spændende udfordringer. Vi har en travl, aktiv og udfordrende dagligdag, hvor der er rig mulighed for personlig og faglig udvikling. For at understøtte Lundbecks langsigtede mål, arbejder vi konstant med at øge vores produktivitet og fleksibilitet ved hjælp af forskellige LEAN-værktøjer. Du vil ligeledes blive del af en virksomhed med en aktiv forbedringskultur og en ambition om at have unik viden inden for tekniske anlæg, projektledelse og kemi i den farmaceutiske industri.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Manager Søren Bertelsen på 3083 2325. Vi kan også anbefale dig at besøge Lundbecks hjemmeside www.lundbeck.com.

Din ansøgning
Ansøgningsfristen er hurtigst muligt og senest den 21 Januar 2018. Klik på nedenstående link for at søge jobbet. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV.

Apply for the job here

Please apply for this job from a desktop/laptop computer.

Om Lundbeck

Lundbeck er et globalt farmaceutisk selskab, som er specialiseret i psykiatriske og neurologiske sygdomme. I mere end 70 år har vi været førende inden for forskning i neurovidenskab. Vores primære fokusområder er depression, skizofreni, Parkinsons sygdom og Alzheimers sygdom.

Det skønnes, at 700 millioner mennesker på globalt plan lever med psykiatriske og neurologiske sygdomme og alt for mange af dem lider på grund af utilstrækkelig behandling, diskrimination, færre arbejdsdage, tidlig pension og andre unødvendige konsekvenser. Vores daglige målsætning er at tilbyde personer med psykiatriske og neurologiske sygdomme en bedre behandling og dermed et bedre liv - vi kalder det Progress in Mind.

Læs mere på www.lundbeck.com/global/about-us/progress-in-mind.

Vores ca. 5.300 medarbejdere i 55 lande arbejder i hele værdikæden lige fra forskning og udvikling til produktion, markedsføring og salg. Vores udviklingsportefølje består af flere udviklingsprogrammer i den sene fase, og vores produkter er tilgængelige i over 100 lande. Vi har forskningscentre i Kina og Danmark og produktionsfaciliteter i Kina, Danmark, Frankrig og Italien. Lundbeck omsatte for ca. 14,6 mia. DKK i 2015 (2 mia. EUR eller 2,2 mia. USD).

For yderligere oplysninger henviser vi til vores hjemmeside www.lundbeck.com og til at følge os på Twitter @Lundbeck.

VIDEO

Corporate film

Lundbeck is a global pharmaceutical company highly committed to improving the quality of life of people living with psychiatric and neurological disorders.

Follow us on LinkedIn

Linked-in image

Become part of Lundbeck's professional network to stay up-to-date with our worldwide career opportunities.

Go to LinkedIn

Follow us on Twitter

Stay updated with the latest news and conversations around Lundbeck and our business. 

Go to Twitter

Visit us on YouTube

Learn about our disease areas and hear stories by patients living with psychiatric and neurological disorders. 

Go to YouTube
Cookie Policy
You have chosen to leave www.lundbeck.com. Lundbeck does not have any responsibility for the content provided by other websites. Click "OK" to continue or "Cancel" to remain on www.lundbeck.com.