Job opportunities

Student Assistant

Location

Region Hovedstaden

City

Copenhagen

Department

Corporate Legal

Application deadline

27 April 2018

Description

Corporate Legal
Vi søger en dygtig stud. jur. til Lundbecks juridiske afdeling. Vores afdeling har ansvaret for Lundbecks juridiske forhold samt Corporate Compliance og Sustainability og fungerer som service¬enhed for samtlige selskaber i Lundbeckkoncernen. Vi er i alt 23 medarbejdere i København og har desuden advokatkollegaer i USA, Frankrig, Canada og Kina.

Dit job
Du vil blive indplaceret i Corporate Legal, Corporate & Commerical teamet men vil forventeligt indgå på tværs af afdelingens teams og arbejde med forefaldende juridiske, praktiske og administrative opgaver, såsom opdatering af standardaftaler, udarbejdelse af aftaleudkast, undersøgelse af juridiske spørgsmål samt arkivering af aftaler og oprettelse af sager. Hvis behovet opstår, vil du tillige supportere Lundbecks Data Protection Officer.

Dine kvalifikationer
• Du studerer cand. jur. og læser på 2. eller 3. år af studiet
• Som person er du nysgerrig, ivrig efter at lære og opsøger selv nye opgaver
• Du ønsker at forbedre dine juridiske kvalifikationer, men påtager dig også gerne at udføre mere praktisk og administrativt orienteret arbejde
• Du arbejder selvstændigt, ansvarsbevidst og effektivt, mens du bevarer en høj grad af grundighed og kvalitet i dit arbejde
• Du er fleksibel og serviceminded
• Du behersker engelsk, som er koncernsproget, på højt niveau
• Du er omgængelig og social med god humoristisk sans

Vi tilbyder
Vi tilbyder muligheden for at lære den praktiske side af juraen og indgå i arbejdsrelationer i en børsnoteret og global organisation. Du vil indgå i en velfungerende afdeling bestående af behagelige, engagerede og kompetente kollegaer.
Vi er fleksible omkring din arbejdstid ift. forelæsninger, eksamener, ferier m.v., og vi forventer tilsvarende fleksibilitet fra dig. Arbejdstiden vil i gennemsnittet være 15-20 timer om ugen. Vi forventer, at du kan starte jobbet hurtigst muligst.

Kontakt
Vi anbefaler, at du besøger vores hjemmeside www.lundbeck.com. Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Senior Legal Specialist, advokat Jakob Østergaard Mikkelsen på e-mail: jaqm@lundbeck.com.

Din ansøgning
Klik på nedenstående link for at sende din motiverede ansøgning og send den til os senest d. 27. april 2018. Vedlæg seneste udskrift af dit karakterblad samt evt. relevante anbefalinger. Ansøgningerne behandles løbende og vi vil derfor gerne opfordre til, at du sender din ansøgning hurtigst muligt.

Apply for the job here

Please apply for this job from a desktop/laptop computer.

Om Lundbeck

Lundbeck er et globalt farmaceutisk selskab, som er specialiseret i psykiatriske og neurologiske sygdomme. I mere end 70 år har vi været førende inden for forskning i neurovidenskab. Vores primære fokusområder er depression, skizofreni, Parkinsons sygdom og Alzheimers sygdom.

Det skønnes, at 700 millioner mennesker på globalt plan lever med psykiatriske og neurologiske sygdomme og alt for mange af dem lider på grund af utilstrækkelig behandling, diskrimination, færre arbejdsdage, tidlig pension og andre unødvendige konsekvenser. Vores daglige målsætning er at tilbyde personer med psykiatriske og neurologiske sygdomme en bedre behandling og dermed et bedre liv - vi kalder det Progress in Mind.

Læs mere på www.lundbeck.com/global/about-us/progress-in-mind.

Vores ca. 5.300 medarbejdere i 55 lande arbejder i hele værdikæden lige fra forskning og udvikling til produktion, markedsføring og salg. Vores udviklingsportefølje består af flere udviklingsprogrammer i den sene fase, og vores produkter er tilgængelige i over 100 lande. Vi har forskningscentre i Kina og Danmark og produktionsfaciliteter i Kina, Danmark, Frankrig og Italien. Lundbeck omsatte for ca. 14,6 mia. DKK i 2015 (2 mia. EUR eller 2,2 mia. USD).

For yderligere oplysninger henviser vi til vores hjemmeside www.lundbeck.com og til at følge os på Twitter @Lundbeck.

VIDEO

Corporate film

Lundbeck is a global pharmaceutical company highly committed to improving the quality of life of people living with psychiatric and neurological disorders.

Follow us on LinkedIn

Linked-in image

Become part of Lundbeck's professional network to stay up-to-date with our worldwide career opportunities.

Go to LinkedIn

Follow us on Twitter

Stay updated with the latest news and conversations around Lundbeck and our business. 

Go to Twitter

Visit us on YouTube

Learn about our disease areas and hear stories by patients living with psychiatric and neurological disorders. 

Go to YouTube
Cookie Policy
You have chosen to leave www.lundbeck.com. Lundbeck does not have any responsibility for the content provided by other websites. Click "OK" to continue or "Cancel" to remain on www.lundbeck.com.