Job opportunities

Operator

Location

Region Hovedstaden

City

Copenhagen

Department

Supply Operations & Engineering

Application deadline

23 January 2018

Description

Clinical Supply Packaging (CSP) søger en dygtig operatør. CSP er en del af Finished Goods Production (FGP) og er fysisk placeret i Lundbecks hovedkvarter i Valby. CSP varetager pakning af Investigational Medicinal Products (IMP) til Lundbecks kliniske forsøg. FGP består udover CSP af afdelingen Commercial Packaging, som varetager pakning af Lundbecks kommercielle produkter.
Teamet i CSP består af 5 operatører og der arbejdes på daghold (7:00 – 15:00) med flekstid.
Vi har en stor variation i de daglige opgaver og der er rig mulighed for personlig og faglig udvikling. For at understøtte Lundbeck’s langsigtede mål, arbejder vi konstant med at øge vores produktivitet og fleksibilitet ved at arbejde efter LEAN-principper.

Dit job
Teamet varetager produktion af kliniske pakninger samt dokumentation af produktionsforløbet. Din primære opgave er at varetage produktion på en pakkelinje i samarbejde med kolleger. Jobbet består hovedsageligt af pakning på de 2 automatiske pakkelinjer, håndpakning, blindingsvurdering, proceskontrol, omstilling, rengøring, og løbende dokumentation af disse aktiviteter. Vi arbejder efter GMP regler. En del af arbejdet foregår på PC.  Du deltager desuden i LEAN aktiviteter og projekter.
Du skal kunne trives med en meget varieret hverdag i et miljø hvor prioriteringen af dine opgaver kan ændres flere gange på en dag. Du skal være fleksibel og kunne lide at skulle varetage pakning på de forskellige linjer, samt være i stand til at udføre administrative opgaver såsom at forberede og afslutte pakke-ordrer. I et klinikpakkeri er der særligt skærpede krav til at pakningerne er visuelt ens og arbejdet kræver en god forståelse for GMP og kvalitet.

Dine kvalifikationer:

  • Det er en fordel, hvis du har erfaring fra drift og betjening af fuldautomatiske produktionsanlæg
  • Du har kendskab til produktion indenfor den farmaceutiske industri, herunder GMP
  • Du arbejder selvstændigt, og du er ikke bange for at tage ansvar 
  • Du er fleksibel og har en positiv indstilling til skiftende arbejdsopgaver
  • Du er en teamplayer og forstår vigtigheden af dette
  • Du arbejder samvittighedsfuldt og omhyggeligt og du brænder for at producere produkter af høj kvalitet
  • Du kan lide at arbejde efter SOP-beskrevne procedurer
  • Du har ordenssans og sætter en ære i at udfylde dokumentation korrekt
  • Du kan betjene en PC på brugerniveau
  • Du taler, læser og skriver dansk

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte Manager Anne Bekker-Jensen på telefon nr.: 30 83 50 67 for yderligere information. Du anbefales at besøge vores webside www.lundbeck.com.

Din ansøgning

Klik på nedenstående link for at sende din ansøgning senest den. 23 Januar 2018.

 

 

Apply for the job here

Please apply for this job from a desktop/laptop computer.

Om Lundbeck

Lundbeck er et globalt farmaceutisk selskab, som er specialiseret i psykiatriske og neurologiske sygdomme. I mere end 70 år har vi været førende inden for forskning i neurovidenskab. Vores primære fokusområder er depression, skizofreni, Parkinsons sygdom og Alzheimers sygdom.

Det skønnes, at 700 millioner mennesker på globalt plan lever med psykiatriske og neurologiske sygdomme og alt for mange af dem lider på grund af utilstrækkelig behandling, diskrimination, færre arbejdsdage, tidlig pension og andre unødvendige konsekvenser. Vores daglige målsætning er at tilbyde personer med psykiatriske og neurologiske sygdomme en bedre behandling og dermed et bedre liv - vi kalder det Progress in Mind.

Læs mere på www.lundbeck.com/global/about-us/progress-in-mind.

Vores ca. 5.300 medarbejdere i 55 lande arbejder i hele værdikæden lige fra forskning og udvikling til produktion, markedsføring og salg. Vores udviklingsportefølje består af flere udviklingsprogrammer i den sene fase, og vores produkter er tilgængelige i over 100 lande. Vi har forskningscentre i Kina og Danmark og produktionsfaciliteter i Kina, Danmark, Frankrig og Italien. Lundbeck omsatte for ca. 14,6 mia. DKK i 2015 (2 mia. EUR eller 2,2 mia. USD).

For yderligere oplysninger henviser vi til vores hjemmeside www.lundbeck.com og til at følge os på Twitter @Lundbeck.

VIDEO

Corporate film

Lundbeck is a global pharmaceutical company highly committed to improving the quality of life of people living with psychiatric and neurological disorders.

Follow us on LinkedIn

Linked-in image

Become part of Lundbeck's professional network to stay up-to-date with our worldwide career opportunities.

Go to LinkedIn

Follow us on Twitter

Stay updated with the latest news and conversations around Lundbeck and our business. 

Go to Twitter

Visit us on YouTube

Learn about our disease areas and hear stories by patients living with psychiatric and neurological disorders. 

Go to YouTube
Cookie Policy
You have chosen to leave www.lundbeck.com. Lundbeck does not have any responsibility for the content provided by other websites. Click "OK" to continue or "Cancel" to remain on www.lundbeck.com.