Job opportunities

Manager

Location

Region Sjælland

City

Lumsås

Department

Supply Operations & Engineering

Application deadline

20 December 2017

Description

Til vores kemiske fabrik i Lumsås søger vi en teknisk dygtig Manager til sektionen for mekanisk vedligehold (M-Maintenance) i Chemical Engineering & Maintenance. 
Chemical Engineering & Maintenance er en del Lundbecks kemiske produktion i Danmark. På vores produktionssite i Lumsås er der i alt ca. 180 ansatte, og vi er ansvarlige for at producere aktive substanser (API), som anvendes til Lundbecks lægemidler. Chemical Engineering & Maintenance er en afdeling med ca.50 personer fordelt i fire sektioner, hvoraf M-Maintenance er den ene sektion.

Dit job
Du bliver leder for et team af 11 højt kvalificerede medarbejdere, som varetager dels det daglige vedligehold, men også deltager i mindre projekter.
Du får det faglige og ledelsesmæssige ansvar for medarbejderne, herunder ansættelser samt afholdelse af udviklingssamtaler mv.
Du får ansvaret for de daglige opgaver, herunder planlagte vedligeholdelsesopgaver, der skal udføres af dit team i tæt samarbejde med dine kollegaer i afdelingen og de øvrige kollegaer på sitet. Derudover skal du sikre, at udførte opgaver dokumenteres i vores CMMS system.
Du kommer til at indgå i arbejdet med sikkerhed, efterlevelse af GMP, afvigelseshåndtering, opfølgning på KPI’er, implementering af løbende forbedringer m.m.
Du bliver en del af et lederteam på i alt 5 personer, hvor du refererer til afdelingslederen for Chemical Engineering & Maintenance.

Dine kvalifikationer
Vores foretrukne kandidat har følgende profil:

•             Du har praktisk erfaring med ledelse

•             Du er uddannet ingeniør, maskinmester eller anden relevant teknisk baggrund

•             Du har erfaring med vedligehold og vedligeholdelse af procesudstyr og forsyningsanlæg

•             Du motiveres af at skabe resultater gennem – og sammen med andre

•             Du er fagligt kompetent og er i stand til at sparre med dine medarbejdere         

•             Du er ambitiøs og struktureret i din tilgang til opgaverne, og du kan bevare det nødvendige overblik i en travl dagligdag.

•             Du har gode kommunikationsevner, og du udtrykker meninger og informationer klart og tydeligt måde

•             Du udstikker klare retningslinjer, sætter standarder, er handlekraftig og beslutningsstærk

•             Du har erfaring med IT og CMMS systemer – gerne SAP og APIPRO

•             Du har kendskab og erfaring med udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner.

•             Kendskab til GMP og LEAN-værktøjer vil være en fordel

•             Du taler og skriver engelsk

Vi tilbyder:
Lundbeck tilbyder gode udviklingsmuligheder i en organisation, der arbejder meget dynamisk og tværfagligt. Lundbeck-siten i Lumsås består af administrations-, produktions- og forskningsfaciliteter. Siten er under konstant udvikling og stillingen byder derfor på spændende udfordringer. Vi har en travl, aktiv og udfordrende dagligdag, hvor der er rig mulighed for personlig og faglig udvikling. For at understøtte Lundbecks langsigtede mål, arbejder vi konstant med at øge vores produktivitet og fleksibilitet ved hjælp af forskellige LEAN-værktøjer. Du vil ligeledes blive del af en virksomhed med en aktiv forbedringskultur og en ambition om at have unik viden inden for tekniske anlæg, projektledelse og kemi i den farmaceutiske industri.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Director Klaus Haurballe Olesen på 3083 7046. Vi kan også anbefale dig at besøge Lundbecks hjemmeside www.lundbeck.com.

Din ansøgning
Ansøgningsfristen er hurtigst muligt og senest den 20.december 2017. Klik på nedenstående link for at søge jobbet. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV.

 

Apply for the job here

Please apply for this job from a desktop/laptop computer.

Om Lundbeck

Lundbeck er et globalt farmaceutisk selskab, som er specialiseret i psykiatriske og neurologiske sygdomme. I mere end 70 år har vi været førende inden for forskning i neurovidenskab. Vores primære fokusområder er depression, skizofreni, Parkinsons sygdom og Alzheimers sygdom.

Det skønnes, at 700 millioner mennesker på globalt plan lever med psykiatriske og neurologiske sygdomme og alt for mange af dem lider på grund af utilstrækkelig behandling, diskrimination, færre arbejdsdage, tidlig pension og andre unødvendige konsekvenser. Vores daglige målsætning er at tilbyde personer med psykiatriske og neurologiske sygdomme en bedre behandling og dermed et bedre liv - vi kalder det Progress in Mind.

Læs mere på www.lundbeck.com/global/about-us/progress-in-mind.

Vores ca. 5.300 medarbejdere i 55 lande arbejder i hele værdikæden lige fra forskning og udvikling til produktion, markedsføring og salg. Vores udviklingsportefølje består af flere udviklingsprogrammer i den sene fase, og vores produkter er tilgængelige i over 100 lande. Vi har forskningscentre i Kina og Danmark og produktionsfaciliteter i Kina, Danmark, Frankrig og Italien. Lundbeck omsatte for ca. 14,6 mia. DKK i 2015 (2 mia. EUR eller 2,2 mia. USD).

For yderligere oplysninger henviser vi til vores hjemmeside www.lundbeck.com og til at følge os på Twitter @Lundbeck.

VIDEO

New corporate film

Lundbeck is a global pharmaceutical company highly committed to improving the quality of life of people living with psychiatric and neurological disorders.

Follow us on LinkedIn

Linked-in image

Become part of Lundbeck's professional network to stay up-to-date with our worldwide career opportunities.

Go to LinkedIn

Follow us on Twitter

Stay updated with the latest news and conversations around Lundbeck and our business. 

Go to Twitter

Visit us on YouTube

Learn about our disease areas and hear stories by patients living with psychiatric and neurological disorders. 

Go to YouTube
Cookie Policy
You have chosen to leave www.lundbeck.com. Lundbeck does not have any responsibility for the content provided by other websites. Click "OK" to continue or "Cancel" to remain on www.lundbeck.com.