Job opportunities

Project Engineer

Location

Region Sjælland

City

Lumsås

Department

Supply Operations & Engineering

Application deadline

30 September 2017

Description

Project Engineer til El og automationsprojekter - Chemical Engineering & Maintenance


Vi har travlt og søger derfor en Project Engineer til en nyoprettet stilling.
Er du uddannet El-ingeniør, maskinmester med el baggrund eller lignende? – Så har vi jobbet til dig på Lundbecks produktionssite på Sjællands Odde (Lumsås). På vores produktionssite i Lumsås er der i alt 180 ansatte, og vi er ansvarlige for at producere de aktive substanser (API), som anvendes til Lundbecks lægemidler.
Du vil blive en del af Engineering-teamet, som gennemfører alle tekniske projekter på siten i Lumsås. Teamet er en del af Chemical Engineering & Maintenance som i alt består af 45 højt engagerede teknikere, ingeniører, håndværkere og servicemedarbejdere.

Dit job
Som Project Engineer omfatter dit arbejde analyse, design, projektering, etablering, kvalitetssikring og idriftsættelse af procesteknisk udstyr. Du har derfor stor kontakt til kemikere, håndværkere, leverandører og konsulenter, som du samarbejder med for at nå frem til det rigtige resultat i rette tid. Vi har desuden et tæt samarbejde med vores kollegaer fra vores Italienske produktionssite i Padova, som vi udveksler erfaringer og tekniske løsninger med.
Du vil komme til at arbejde dels som projektleder/projektmedarbejder på el- og automatiseringsprojekter. Du vil få tæt kontakt til dine kollegaer i de øvrige afdelinger, og du vil opleve et travlt og tværfagligt miljø med høje krav til såvel faglige som personlige kompetencer.
Miljøet er innovativt og dynamisk, og du vil i teamarbejde medvirke til kontinuerlige forbedringer af vores produktionsprocesser ved brug af de nyeste teknologier og metoder.
Ud over din praktiske oplæring, udarbejder vi – med baggrund i dine kompetencer og i samarbejde med dig – et oplæringsforløb, hvor vi sætter fokus på dine faglige og GMP-mæssige kvalifikationer. Senere vil fokus blive drejet over på udvikling af nye kompetencer, som er nødvendige for at nå vores fælles mål.

Dine kvalifikationer
Vores foretrukne kandidat har følgende faglige og personlige kvalifikationer:

 • Du er El- ingeniør, maskinmester eller anden relevant uddannelse – evt. nyuddannet
 • Du trives ved at samarbejde med mange forskellige mennesker i en travl hverdag
 • Du er kreativ og har et stort gå-på-mod
 • Du har flair for dokumentation, da GMP og kvalificeringsarbejde er en del af jobbet
 • Du har kendskab til SEE- Electrical
 • Du trives med at have mange bolde i luften
 • Du er praktisk orienteret
 • Du har kendskab til ATEX og KLS systemer
 • Erfaring med Sattline eller 800 Xa vil være en fordel
 • Du er fleksibel, resultatorienteret og engageret
 • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale

Vi tilbyder
Lundbeck tilbyder dig gode udviklingsmuligheder i en organisation, der arbejder meget dynamisk og tværfagligt i et innovativt miljø. Lundbecks ambition er at have ”state of the art” know-how inden for tekniske anlæg, projektledelse og vedligehold i den farmaceutiske industri. For Lundbeck er det medarbejderne og deres viden, som er vores vigtigste aktiver. LEAN og en aktiv forbedringskultur er driveren for udvikling af medarbejdernes arbejdsprocesser, projektleverancer og serviceydelser. Lundbeck tilbyder frie og fleksible arbejdsrammer og mulighed for, at den enkelte kan sætte præg på egen jobfunktion.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Manager Reno Ebbe Larsen på telefon  +45 30 83 72 10
Vi kan også anbefale dig at besøge vores hjemmeside www.lundbeck.com. 

Din ansøgning
Klik på nedenstående link for at sende din ansøgning og dit CV, og send det så vi har det senest den 30. september 2017. Vi indkalder løbende til samtaler.


Apply for the job here

Please apply for this job from a desktop/laptop computer.

Om Lundbeck

Lundbeck er et globalt farmaceutisk selskab, som er specialiseret i psykiatriske og neurologiske sygdomme. I mere end 70 år har vi været førende inden for forskning i neurovidenskab. Vores primære fokusområder er depression, skizofreni, Parkinsons sygdom og Alzheimers sygdom.

Det skønnes, at 700 millioner mennesker på globalt plan lever med psykiatriske og neurologiske sygdomme og alt for mange af dem lider på grund af utilstrækkelig behandling, diskrimination, færre arbejdsdage, tidlig pension og andre unødvendige konsekvenser. Vores daglige målsætning er at tilbyde personer med psykiatriske og neurologiske sygdomme en bedre behandling og dermed et bedre liv - vi kalder det Progress in Mind.

Læs mere på www.lundbeck.com/global/about-us/progress-in-mind.

Vores ca. 5.300 medarbejdere i 55 lande arbejder i hele værdikæden lige fra forskning og udvikling til produktion, markedsføring og salg. Vores udviklingsportefølje består af flere udviklingsprogrammer i den sene fase, og vores produkter er tilgængelige i over 100 lande. Vi har forskningscentre i Kina og Danmark og produktionsfaciliteter i Kina, Danmark, Frankrig og Italien. Lundbeck omsatte for ca. 14,6 mia. DKK i 2015 (2 mia. EUR eller 2,2 mia. USD).

For yderligere oplysninger henviser vi til vores hjemmeside www.lundbeck.com og til at følge os på Twitter @Lundbeck.

VIDEO

New corporate film

Lundbeck is a global pharmaceutical company highly committed to improving the quality of life of people living with psychiatric and neurological disorders.

Follow us on LinkedIn

Linked-in image

Become part of Lundbeck's professional network to stay up-to-date with our worldwide career opportunities.

Go to LinkedIn

Follow us on Twitter

Stay updated with the latest news and conversations around Lundbeck and our business. 

Go to Twitter

Visit us on YouTube

Learn about our disease areas and hear stories by patients living with psychiatric and neurological disorders. 

Go to YouTube
Cookie Policy
You have chosen to leave www.lundbeck.com. Lundbeck does not have any responsibility for the content provided by other websites. Click "OK" to continue or "Cancel" to remain on www.lundbeck.com.